Arie Tempert (links), Martin Kranenborg (midden) en Sesam adviseur Rieks Springer (rechts) ondertekenen het contract.
Arie Tempert (links), Martin Kranenborg (midden) en Sesam adviseur Rieks Springer (rechts) ondertekenen het contract. (Foto: )

Nieuwe sponsor Fysion voor aangepast sporten

Nijverdal - G.V. Fysion - Nijverdal en Sesam Academie ondertekenden op dinsdag 21 mei het contract waarin staat dat de Sesam Academie de afdeling aangepast sporten van Fysion gaat ondersteunen met een organisatie-advies.

Elke dinsdag en donderdag is een hele club mensen lekker bezig met het aangepast sporten in de sporthal van het Ravijn en de Kruidenwijk. Veel mensen denken dat het helemaal niets voor hun is, maar als ze een keer geweest zijn, willen ze vaak niet meer anders. De mensen die er komen vinden het echt geweldig leuk. "Na bijvoorbeeld de revalidatie kan het zijn, dat de sport die je deed, toch wat te moeilijk is," vertelt een begeleider. "Bij ons kun je toch lekker bewegen. Veel te moeilijk of dat kan ik niet is bij ons niet aan de orde. Op eigen tempo meedoen en vooral wat jij leuk vind is bij ons de slogan." Iedereen moet op zijn eigen niveau kunnen bewegen en mee doen, met wat voor beperking of chronische aandoening ook. Dat staat bij Fysion torenhoog in het vaandel. Meer informatie over Fysion en natuurlijk specifiek over het aangepast sporten is te vinden op hun website.

fysion-nijverdal.nl

Meer berichten