Met de Land Rover experience kunnen bezoekers van de StrongmanRun ervaren wat er allemaal mogelijk is met deze stoere auto.
Met de Land Rover experience kunnen bezoekers van de StrongmanRun ervaren wat er allemaal mogelijk is met deze stoere auto. (Foto: )

Munsterhuis Exclusief met Land Rover op StrongmanRun

Nijverdal - Munsterhuis Exclusief is met Land Rover de komende twee jaar mobility partner van de StrongmanRun. De StrongmanRun en Land Rover staan beiden voor krachtig, stoer en uitdagend. De organisatie zal zich gedurende de voorbereiding verplaatsen in een Range Rover Velar en Evouque.

Ook het StrongmanRun atletenteam zal in de Land Rovers vervoerd worden. Bovendien is er tijdens de StrongmanRun op 1 september een Land Rover Experience, waar het publiek aan kan deelnemen. "We zijn heel blij met de samenwerking van dit stoere merk", vertelt Bas Wispels, organisator van de StrongmanRun. "Land Rover straalt kracht en zelfverzekerdheid uit, iets wat nauw aansluit bij de StrongmanRun. We bezoeken met de auto's sportscholen, crossfitboxen en bootcampclubs. De dames en heren die daar trainen zijn stuk voor stuk hartstikke stoer. Dat past precies bij hetgeen wij en Land Rover uit willen stralen." Munsterhuis Exclusief denkt graag buiten de gebaande paden en gaat daarom samen met de StrongmanRun een mobiele Land Rover experience presenteren. "Op een van de hotspots tijdens de StrongmanRun kan het publiek op een bijzondere manier ervaren wat deze auto allemaal kan. Het wordt echt een happening."

De StrongmanRun vindt dit jaar plaats op zondag 1 september. De deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 7, 12 of 21 kilometer, met alle mogelijke obstakels. Van 'simpel' over een boomstammetje klimmen of door een modderpoel lopen, tot een paar keer de diepe zandkuil in en uit, tijgeren door 'oorlogsgebied' en op je tandvlees over de finish komen, omdat het alles bij elkaar toch best wel zwaar was. Maar waar iedereen die ooit mee deed het jaren later nog heeft, is het plezier dat ze onderweg beleefden.

Het publiek hoeft zich niet in te schrijven voor de belevenis, iedereen kan deelnemen. Meer informatie over de hotspots is te vinden op www.strongmanrun.nl

Meer berichten