Collecte van Overijsselse Zieken Omroep

Hellendoorn - Zo'n 200 collectanten gaan van 1 tot en met 6 juli in de gemeente Hellendoorn op pad om voor de Overijsselse Zieken Omroep (OZO) midden Overijssel, huis aan huis een bijdrage te vragen. De collectanten komen aan de deur in Haarle, Daarle, Daarlerveen, Kruidenwijk, Hulsen, Hellendoorn en Nijverdal.

Zonder subsidie
De OZO ziekenomroep bestaat al ruim 60 jaar en werkt nog steeds zonder subsidie. Daarom zijn de huis aan huis collectes, in de gemeentes waar de OZO haar uitzendingen verzorgd, van groot belang. Binnen de gemeente Hellendoorn worden regelmatig OZO uitzendingen verzorgd in De Blenke, De Hoge Es, Prins Claushuis, De Parallel en dagbesteding Uit en Thuis in Daarle. Ook werkt de ziekenomroep via de Kerkradio mee aan de uitzending Intermuzikaal in Nijverdal.
Om dit alles te kunnen blijven doen heeft de OZO niet alleen uw geldelijke steun nodig, maar heeft ze ook dringend nieuwe medewerkers nodig. Wilt u meehelpen om de techniek of de presentatie te verzorgen in een van de tehuizen, meldt u dan aan via info@ozo-middenoverijssel.nl of op nr. 0548-612329. Voor alle steun vast hartelijk dank.

Meer berichten