Roy wil naar Zwitserland

Nijverdal - Een aantal weken geleden berichtten wij over de crowdfund actie die Roy was gestart om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor een behandeling in Zwitserland. Inmiddels hebben ze meer dan de helft van het benodigde bedrag bij elkaar en doet Roy een emotionele oproep.

Lieve familie, vrienden, kennissen en donateurs die wij niet persoonlijk kennen,

Allereerst een dankjewel.

Dankjewel dat jij, dat jullie een donatie hebben gedaan. We zijn over de helft!! Vrienden van ons hebben een website gemaakt - www.helproynaarzwitserland.nl - en op deze site houden wij jullie dagelijks op de hoogte van alles wat er speelt. We delen onze belevenissen via blogs, vertellen jullie over de fantastische acties die jullie spontaan opzetten en houden jullie op de hoogte van de tussenstand. Ook lees je ons verhaal. Je vindt er informatie over de operatie en je kunt al je vragen aan ons stellen.

En nu hebben wij een vraag aan jou: wil jij de site bekend maken en delen onder jouw netwerk? Help mee om deze droom te verwezenlijken. Deel de site op jouw socialmediakanalen, deel het via whatsappgroepen, facebook, instagram of via een mail naar je contacten. Misschien ken je wel bedrijven, organisaties of stichtingen die willen doneren voor dit doel? Het zou geweldig zijn en echt alle kleine beetjes helpen! Het doel is 85.000 euro op te halen zodat we in september naar Zwitserland kunnen afreizen!

Allemaal nogmaals heel hartelijk bedankt!

Roy
Meer info: info@helproynaarzwitserland.nl.

Meer berichten