Op de smokers en barbecue-aanhangers worden watertandend lekkere gerechten bereid, met op de achtergrond gezellige muziek.
Op de smokers en barbecue-aanhangers worden watertandend lekkere gerechten bereid, met op de achtergrond gezellige muziek. (Foto: Picasa)

Samen de zomer vieren bij 'n Bos Food & Drinks Festival in Daarle

DAARLE - In het knusse dennenbos aan de Haarweg 1S in Daarle, wordt op zaterdag 22 juni, de tweede editie van het 'n Bos Food & Drinks Festival gehouden. Tussen 14.00 en 21.00 uur is het bos omgetoverd tot festivalterrein en staan food(trucks), drinks, lifestyle products, music, art en dance centraal.

The Wall Of Art
De organisatie hoopt ook dit jaar een sfeervol, betaalbaar en onvergetelijk festival neer te zetten. Op de open plekken hier en daar in het bos worden zitplekken gecreëerd waar bezoekers kunnen smullen van al het lekkers dat de foodtruckers en food standhouders te bieden hebben. Nieuw dit jaar is The Wall Of Art. Deze muur van tientallen uiteenlopende kleurrijke schilderijen is niet te missen en zorgt voor extra fleurigheid in het bos.

Gevarieerd aanbod food
Ontdek al wandelend het gevarieerde aanbod van food. Caribisch food als starter kan een goede keuze zijn of ga even thee- of koffieleuten bij de kekke roze caravan. Vanuit de DAF oldtimer brandweer worden diverse pizza's geserveerd. Liefhebbers van kip kunnen de maag vullen bij de opvallende Dodge W200 truck uit 1977. Met name Indisch eten is vanuit deze truck te verkrijgen. Eenmaal aangekomen bij de BBQ area, wordt vol passie en enthousiasme vlees op een gave Smoker/BBQ en barbecueaanhangers bereid. Genieten van een biertje, wijn of fris kan bij het speciaal aangelegde terras. Voor 'de kleintjes' is er de welbekende ranjabar. Ook kunnen ze snoepen van overheerlijke poffertjes, popcorn en suikerspin. Als desserts staan brownie, taart, Duitse wafel en ijs op het menu.

Vermaak voor jong & oud
Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan hebberigmakende, mooi uitgestalde (lifestyle) producten van verschillende ondernemers en echt tot rust komen tijdens een exclusieve massage. Daarnaast kunnen de kleintjes meedoen aan een speurtocht, kleuren, een krijtbordschilderij maken, spelen in het bos en/of relaxen in een hangmat. Om 15.00, 16.30, 18.00 en 19.30 uur staan er jazz- en streetdance demo's gepland.

Om het festival toegankelijk te maken, is het bos gratis te betreden en zijn er geen parkeerkosten.

Meer berichten