Foto: A. van Ipenburg

KSW treedt op met Gé Reinders

Hellendoorn - Het voormalig kasteelterrein van Schuilenburg biedt 21 juni een podium aan Gé Reinders. Met zijn tournee 'Oetblaoze' neemt hij afscheid van het spelen met plaatselijke blaasorkesten. Deze keer werkt hij opnieuw samen met Muziekvereniging KSW.

Hun gezamenlijke optreden begint om kwart voor 8 en het belooft weer een mooie muzikale beleving te worden. Behalve dit optreden, dat zeer de moeite waard is, valt er op het Zunnewende festival nog veel meer te beleven op het gebied van streekcultuur en streektalen. Er is een Pruuverieje, er zijn diverse optredens op verschillende podia en zelfs op het water. Alles in de vorm van kunst en cultuur, muziek en vertellingen.

Kinderen
Bezoekers hoeven hun kinderen niet thuis te laten. Vanaf 16.00 uur beginnen de activiteiten al, speciaal voor deze jonge doelgroep (die tot 16 jaar gratis toegang hebben). Er zijn speciale kindervertellingen, spelletjes en knutselmogelijkheden.

Laat u verrassen
KSW hoopt, net als alle anderen, dat iedereen de weg naar Landgoed Schuilenburg weet te vinden, komt genieten van hun optreden en zich laat verrassen door al het moois dat het Zunnewende festival biedt.

Meer berichten