Een ware krachtmeting staat op het programma tijdens de 'Nationals'.
Een ware krachtmeting staat op het programma tijdens de 'Nationals'. (Foto: )

Uniek sportevent bij Het Ravijn

Nijverdal - Het Ravijn is zaterdag 15 juni opnieuw gastheer van een spectaculair sportevenement. Vanaf negen uur staan in sporthal Het Ravijn atleten, speciaal geselecteerd door The Nationals, recht tegenover elkaar in de strijd om de titel 'fitste atleet'.

The Nationals is een online CrossFit-competitie, waarbij aan de hand van workouts gezocht wordt naar de fitste atleet. De landelijke competitie is ingedeeld in vijf divisies van verschillende niveaus. Na 4 workouts zal er door de top - 16 mannen en 16 vrouwen uit elke divisie - gestreden worden in een live wedstrijd. Deze vindt één keer in de winter en één keer in de zomer plaats. Afgelopen januari vonden de Winterspelen ook plaats in sporthal Het Ravijn. Voor deze zomerse editie wordt ook uitgeweken naar het wedstrijdbad en de buitenomgeving.

Wil je dit spectaculaire evenement bijwonen en de deelnemende atleten in levende lijve aan het werk zien? Kijk dan op de website www.thenationals.nl of volg het event op de Facebookpagina www.facebook.com/thenationalsnl. Hier staat tevens een link vermeld naar de kaartverkoop.

Meer informatie is natuurlijk ook te vinden op de website van Het Ravijn - zwem, sport, zorg.

hetravijn.nl

Meer berichten