Vertrekkende spelers, assistent trainer en stagiair werden in de bloemen en het bier gezet.
Vertrekkende spelers, assistent trainer en stagiair werden in de bloemen en het bier gezet. (Foto: )

De Zweef in slopend duel naar de winst

Nijverdal - In de hitte van de eerste junidagen was de wedstrijd De Zweef 1 - Bon Boys 1 een slopend gevecht tussen twee ploegen die onmachtig waren het net te vinden. Zelfs in de verlenging lukte dat niet. In de beslissende strafschoppenserie stopte Michel Dikkers, maar werd ook veel gemist. Door De Zweef het minste en daardoor mag de ploeg op tweede pinksterdag aantreden in een uitwedstrijd tegen Achilles'12 in Hengelo (aanvang 14.00 uur). De strijd om klassebehoud gaat verder…

Bijna de hele eerste helft domineerde Bon Boys, dat met scherpte en vooral veel snelheid door de Zweefverdediging sneed. Gelukkig was daar ofwel het vervolg slecht ofwel stond een tweede verdediger klaar om z'n collega ter zijde te staan. De wedstrijd was vooral heel spannend en slopend voor de spelers.

Na afloop van de wedstrijd namen ze op het veld afscheid van vier vertrekkende spelers: Sven Dikkers, Boris Vermeulen, Jesper Middelkamp en Nick Snellink. André Smal vertrekt als assistent trainer en Herman van Nijen als stagiaire. Mooie woorden gesproken door voorzitter Erik Heuver gingen vergezeld van bloemen. Sven Dikkers schonk zijn bos bloemen aan Johan ten Bok. Gelegenheidsaanvoerder Michel Dikkers had ook mooie woorden en liet die vergezeld gaan van bierpakketten, uitgereikt door Jacco ten Hove.

Meer berichten