De jubilarissen van links naar rechts: Bert Evers, Jan Schreurs, Bert de Jong, Anco Poelstra, Henny Phielix, Henriette Engbers, Greetje Nekkers, Gerrie Slotman en Koos van Egmond. Foto: Stefen Jansen.
De jubilarissen van links naar rechts: Bert Evers, Jan Schreurs, Bert de Jong, Anco Poelstra, Henny Phielix, Henriette Engbers, Greetje Nekkers, Gerrie Slotman en Koos van Egmond. Foto: Stefen Jansen. (Foto: Stefen Jansen)

Henriëtte Engbers is al een halve eeuw vrijwilligster

Nijverdal - Tijdens de medewerkersvergadering van de Overijsselse Zieken en Ouderen Omroep (OZO) werd Henriette Engbers gehuldigd met haar 50-jarig jubileum en uitgeroepen tot 'Vrijwilligster van het Jaar'.

Met haar werden nog acht andere jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet. Dat zijn Anco Poelstra (10 jaar), Bert Evers en Gerrie Slotman (15), Bert de Jong (20), Greet Nekkers (25), Koos van Egmond, Jan Schreurs en Henny Phielix (35).

De OZO verzorgt in 27 verzorgings- en verpleegtehuizen in Midden Overijssel, waaronder 8 gemeentes vallen, muzikale programma's en gezellige middagen en avonden door middel van muziek. Dit doet ze wekelijks of één keer per 14 dagen/per maand. Ook maakt de OZO het programma 'Zorg in de Regio', waarin ze mensen interviewen die op welke manier dan ook met de zorg te maken hebben. Dit programma word uitgezonden door enkel lokale omroepen.

De OZO heeft 55 vrijwillige medewerkers, maar zoekt nog omroepsters en technische mensen om uit te breiden. Mensen die interesse hebben, kunnen een mail sturen naar bestuur@ozo-middenoverijssel.nl of contact opnemen met de studio aan de H.A. Hartholtstraat 4 via 0548-612329.

Meer berichten