Theater, muziek, kunst en eten


Gezellige drukte tijdens 'Kunstvoer' vorig jaar. De weersverwachtingen zijn gunstig voor een perfecte belevenis dit jaar.
Gezellige drukte tijdens 'Kunstvoer' vorig jaar. De weersverwachtingen zijn gunstig voor een perfecte belevenis dit jaar. (Foto: )

Theater, muziek, kunst en eten

Nijverdal - Straattheater, kunstplein, foodtrucks, volle terrassen en geopende winkels. Het nieuwe centrum van Nijverdal is op tweede pinksterdag van 12.30 tot 18.00 uur een theatraal spektakel. Kom genieten van maffe straatartiesten, heerlijk eten, live-muziek en verwonder je over kunst tijdens de tweede editie van KunstVoer.

Rare snuiters
Diverse rare snuiters brengen met negen verschillende acts een lach op het gezicht. Pottenbakken, beeldhouwen of schilderen. Kunstliefhebbers kunnen genieten van veel verschillende soorten kunst die gepresenteerd worden op het kunstplein in de Willem Alexanderstraat. Achter elke kunstenaar zit een uniek verhaal.

Foodtrucks en live muziek
Even opladen? Het Maximáplein is die dag omgetoverd tot een gezellige food area. Scoor een hapje en een drankje bij een van de foodtrucks, verover een plekje op het terras en geniet van live-muziek. De weersverwachtingen zien er veel belovend uit.

Winkels open
Kunstvoer wordt gehouden op maandag 10 juni, tweede pinksterdag in het centrum van Nijverdal. Officieel gezien een zondag, maar om de belevenis voor alle bezoekers compleet te maken, is een groot deel van de winkels deze dag geopend.

www.kunst-voer.nl

Meer berichten