Het voltallige team van DA Fredriek, in hun winkel aan het Keizerserf in Nijverdal. Stuk voor stuk professionals met kennis van zaken, die altijd gedegen advies geven.
Het voltallige team van DA Fredriek, in hun winkel aan het Keizerserf in Nijverdal. Stuk voor stuk professionals met kennis van zaken, die altijd gedegen advies geven. (Foto: )

Twee drogisterijen verder onder zelfde DA-paraplu

door de redactie

Nijverdal - Als trouwe klant wist jij het natuurlijk al lang: in Nijverdal kun je terecht bij twee uitstekende drogistererijen. DIO drogisterij bij de COOP aan de aan de Smidsweg 7c en DA drogisterij & MOOI Parfumerie Fredriek aan het Keizerserf 10c.

Op woensdag 22 mei kleurde het bij de DIO drogisterij magenta roze, want toen heropenden zij de deuren als DA drogisterij. Ondernemer Léon Haanstra gaat verder als DA drogist. Nijverdal kent nu twee verschillende drogisterijen onder de DA-paraplu.

De beide drogisterijen in Nijverdal versterken samen de DA positie voor alle consumenten. Voor jou als klant verandert er niet zoveel. De vertrouwde gezichten van de ondernemers Jan en Fredrike van Benthem en Léon Haanstra, maar ook van hun winkelmedewerkers blijven aanwezig. Ze staan nog steeds klaar om je te helpen en te adviseren zoals je dat gewend bent. Deze twee ondernemers hebben wel elk een eigen aandachtsgebied en specialisme. Daar waar Léon Haanstra het reguliere drogisterij assortiment, evenals het boekenassortiment van de READ-shop beschikbaar heeft, kun je bij Jan en Fredrike heel goed terecht voor een uitgebreid gezondheidsassortiment en het prachtig luxe assortiment in de parfumerie.

Hellendoorn en Nijverdal
Jan ven Benthem en zijn vrouw Fredrike runnen al 28 jaar succesvol en met veel plezier hun drogisterij & parfumerie zaak in Hellendoorn, waar ook een schoonheidssalon is gevestigd, en sinds 2012 ook in Nijverdal. Sinds enkele jaren hebben zij in hun zaak in Nijverdal een MOOI parfumerie gevestigd, evenals een Eyelove voor het aanmeten en verkopen van brillen. Met hun achtergrond in geneesmiddelen en hun interesse in uiterlijke schoonheid en verzorging vormen ze dan ook een gouden combinatie. Omdat positieve gezondheid hun passie is, zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en scholen zich voortdurend bij, zo is hun kennis altijd up to date en daar pluk jij de vruchten van. Je gaat hier dus altijd met een persoonlijk en gedegen advies de deur uit.

Léon Haanstra is een zelfstandig ondernemer en al 25 jaar werkzaam in het supermarktbedrijf. "Van de vulploeg op m'n vijftiende tot zelfstandig ondernemer nu. Maar nu doe ik het wel samen met mijn vrouw Marloes." In 2011 is hij in Holten begonnen met de C1000, die later Coop werd. Met naamsveranderingen heeft hij dus al het een en ander te maken gehad. Belangrijk vindt hij dat de kwaliteit in zijn bedrijf hoog is en daar ziet hij goed op toe.
"De klanten moeten tevreden de winkel verlaten, daar draait het om," vindt Léon. "Samen maken we het verschil."

Franchiseketens
De Nederlandse drogisterij service nam in 2015 DA en in 2017 DIO over, met de ambitie om van deze twee franchiseketens voor zelfstandige drogisterijen een mooie sterke drogisterijformule te formeren in de Nederlandse markt. Hierbij is gekozen voor het merk DA, dat in de ogen van consumenten nog altijd een ijzersterk en vertrouwd merk is. Dat borg staat voor uitstekend advies bij gezondheidsvragen en altijd een oplossing of een gezond idee heeft om klanten te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze uit hun ruime assortiment.

Meer berichten