Iedereen kan wel eens een helpende hand gebruiken en daarom staat de servicedienst Graag Gedaan klaar voor iedereen.
Iedereen kan wel eens een helpende hand gebruiken en daarom staat de servicedienst Graag Gedaan klaar voor iedereen. (Foto: )

Servicedienst Graag Gedaan voor iedereen

Nijverdal - De Servicedienst van HellendoornDoet! is er voor jong en oud. Iedereen heeft wel eens een moment dat het fijn is als er gebruik gemaakt kan worden van een helpende hand. Mist u die op dit moment voor het doen van klusjes in en om het huis of voor vervoer naar een door u opgegeven locatie?

Bij HellendoornDoet! zijn er vrijwilligers die mensen graag van dienst zijn.

Passende oplossing
Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen tussen 09.00 tot 12.00 uur zitten er vriendelijke baliemedewerkers klaar om uw telefonische hulpvraag aan te nemen en te zoeken naar een passende oplossing. Daarnaast bent u hier op het juiste adres om u op te geven voor de Mooi Meegenomen bus. Kortom, er staat een heel team voor u klaar om te assisteren.

ANWB-automaatje
Heeft u ook al gehoord dat het vervoer van HellendoornDoet! Graag Gedaan dit jaar een nieuwe naam krijgt? Graag Gedaan wordt ANWB-Automaatje. Dit verandert niets aan de service, maar zorgt er eerder voor dat Stichting de Welle iedereen nog beter de helpende hand kan bieden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Meer berichten