Haarles Feest

Haarle - Het Haarles Feest staat weer voor de deur. Van 23 tot en met 26 mei dendert het feest door het dorp. Vier dagen lang is het feest voor jong en oud met een kermis, allerlei gezellige activiteiten en goede muziek. Zo opent het feestweekend donderdag met de unieke spelshow 'Haarle is Het Spoor Bijster'. Vrijdag opent de kermis en doen er meer dan 100 teams mee aan de zelf georganiseerde Pubquiz. Sportievelingen gaan zaterdag fanatiek de strijd aan in het Beachvolleybaltoernooi of stappen zondag op de fiets voor de MTB-tocht, terwijl muziekliefhebbers genieten van top acts als Beatcrooks en Luftwaffel.

Voor de kinderen is er zaterdag een leuke voorstelling, naast diverse andere activiteiten. Nieuw dit jaar is dat er het hele weekend gratis entree is voor de feesttent, zelfs op zaterdagavond. Zondag zijn er onder andere de kerkmis en een brunch.

Rommelmarkt/braderie
Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar een rommelmarkt/braderie. Op zaterdag 25 mei kan elke cultuursnuiver, beroepshandelaar en verhuizer met een specialiteit in oude zolderkamertjes zijn ogen en oren weer de kost geven van 9.00 tot 14.00 uur. Kom lekker snuffelen tussen de leuke kraampjes en mooie koopjes onder het genot van een fijn stukje gezelligheid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden