Het sfeervolle Grandcafé staat zondag 26 mei helemaal in het teken van een gezellige Molukse Middag met kraampjes, hapjes en drankjes en natuurlijk muziek. Foto: Xativa.nl.
Het sfeervolle Grandcafé staat zondag 26 mei helemaal in het teken van een gezellige Molukse Middag met kraampjes, hapjes en drankjes en natuurlijk muziek. Foto: Xativa.nl. (Foto: Xativa.nl)

Molukse Middag Grandcafé N-Joy

Nijverdal - Grandcafé N-Joy staat zondag 26 mei helemaal in het teken van een gezellige Molukse Middag. Het is voor het eerst dat N-Joy met een Pasar Malam aandacht schenkt aan de rijke Indonesische cultuur met dit speciale evenement. Een middag voor de hele familie met live muziek, kraampjes met leuke artikelen, frisse drankjes en smakelijke gerechtjes.

Iedereen is welkom
De Molukse Middag wordt georganiseerd voor en door de Molukse gemeenschap. Maar uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen een mooie middag van te maken. Voor leuke prijzen vind je op een van de kraampjes onder andere sieraden, kleding en wierook. Pasar Malam komt van origine uit Indonesië, maar is tegenwoordig een leuke dag voor iedereen.

Indische keuken en muziek
Natuurlijk kan een Pasar Malam niet zonder al het lekkers uit de Indische keuken. Van warme snacks tot zoetigheden; geniet van de heerlijke gerechtjes. Daarnaast wordt de Molukse Middag omlijst door onder andere een optreden van The Untouchables, die fijne Molukse muziek spelen en de middag extra feestelijk maken.

De Molukse Middag start rond 14.00 uur en is de hele dag voor iedereen gratis toegankelijk. De organisatie hoopt op een grote opkomst om er een geslaagde dag van te maken!

Meer berichten