Beide teams van Fysion en diverse andere ritmische gymnasten laten tijdens het Nederlands Kampioenschap hun kunsten zien met bal, touw, knotsen, lint en hoepel.
Beide teams van Fysion en diverse andere ritmische gymnasten laten tijdens het Nederlands Kampioenschap hun kunsten zien met bal, touw, knotsen, lint en hoepel. (Foto: )

Fysion organiseert NK Ritmische Gymnastiek

Nijverdal - Fysion organiseert het Nederlands Kampioenschap Ritmische Gymnastiek voor groepen 2e divisie, in samenwerking met de KNGU, op zaterdag 18 mei in sporthal Het Ravijn. Meer dan 300 deelnemers uit heel Nederland zullen strijden om de titels met hoepel, bal, knotsen, touw en lint.

Van Fysion hebben beide teams, die onder leiding staan van Mariëlle van Dam en Marin Scheppink, zich geplaatst voor dit NK. Lindsey Nijenkamp, Lieke Mars, Demi Roosendaal, Indy Oldersma en Ruth Westrik doen mee in de categorie 'junioren' en zullen om 12.25 uur aan hun wedstrijd beginnen. Marèll Roeterdink, Emma Poelakker, Lotte Poffers, Demi Mondeel en Irene Bosch doen mee in de categorie 'pre-junioren' de start van hun wedstrijd staat om 14.25 uur gepland.

Op www.fysion-nijverdal.nl is het complete tijdschema te vinden. Natuurlijk is publiek van harte welkom. De entree voor volwassenen is 5 euro, kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen en tot 12 jaar betalen ze 2,50 euro. De hele dag zijn meer dan 30 vrijwilligers van Fysion op de been om dit evenement in goede banen te leiden. In 2019 bestaat de Ritmische Gym 40 jaar in Nijverdal en dit is een van de jubileum evenementen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden