Het team van HellendoornDoet! kan wel wat vrijwillige uitbreiding gebruiken voor de vrijwilligersvacaturebank.
Het team van HellendoornDoet! kan wel wat vrijwillige uitbreiding gebruiken voor de vrijwilligersvacaturebank. (Foto: Stichting De Welle)

De vacaturebank zoekt zelf ook vrijwilligers

Nijverdal - De Vrijwilligers Vacaturebank van HellendoornDoet! is de plek waar vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk samenkomen. En nu zoeken ze zelf vrijwilligers.

Mensen komen met de meest uiteenlopende vragen over het doen of aanbieden van vrijwilligerswerk en willen hierin geadviseerd of computerwijs gemaakt worden. Soms zijn er vragen die extra expertise nodig hebben. De medewerker weet dit op een juiste manier in te schatten en wijst die vragen door naar een van de twee coördinatoren. Wij zijn dus echt op zoek naar medewerkers die affiniteit hebben met mensen en vrijwilligerswerk, graag werken met de computer en mensen veelal telefonisch of persoonlijk kunnen helpen bij praktische hulpvragen over vrijwilligerswerk. Geen dag is hetzelfde bij HellendoornDoet! Lijkt deze variatie u iets? Bel dan naar 0548-638810 en vraag naar Saskia Schreurs of Dianne van Egmond. U kunt ook mailen naar S.schreurs@stichtingdewelle.nl of d.vanegemond@stichtingdewelle.nl.

Wij vragen: HBO werk- en denkniveau, zelfstandig kunnen werken, gemiddeld 4 uur per week beschikbaar.

Wij bieden: prettige samenwerking in een enthousiast team.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden