Vijfde inloopochtend voor minima

Nijverdal - De vijfde inloopochtend van 2019 voor de Minima vindt plaats op dinsdag 21 mei. Dit is wederom de gebruikelijke derde dinsdag van de maand. De inloopochtend begint om 9.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Geen thema
Er is deze inloopochtend geen speciaal thema of een gastspreker, wel is er iemand aanwezig die een kleine toelichting kan geven op de laatste ontwikkelingen en bezuinigingen binnen de gemeente Hellendoorn. Onder het genot van koffie of thee is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Mensen die rond moeten komen van een minimum inkomen lopen vaak tegen diverse problemen aan. Het kan verhelderd werken hierover met andere ervaringsdeskundigen te praten.

Locatie
De inloopochtend wordt zoals gewoonlijk gehouden in de kelder van 'Het Spectrum' aan de Hendrik Wormserstraat 1 (ingang aan het Hendrik Wormserplein). Opgave is niet nodig. Kinderen mogen meekomen, voor hen is altijd ranja aanwezig. Speelgoed is niet aanwezig, dus is het verstandig dit zelf mee te nemen. Zo zijn de kinderen lekker bezig en kan iedereen ongestoord praten.

Meer informatie
Voor meer informatie kan men een mail sturen naar trefpuntminima@hotmail.com of bellen met telefoonnummer 06 - 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden