Parkinson Café Nijverdal: wat kan de thuiszorg betekenen?

Nijverdal - Anouk Nijenhuis en Milou Klompenmaker, wijkverpleegkundigen van ZorgAccent, komen op dinsdag 21 mei vertellen wat de wijkverpleging (thuiszorg) kan betekenen voor mensen met Parkinson en voor hun verzorgers. Als de diagnose Parkinson is gesteld, komt er veel op hen af. Het is vaak moeilijk te bepalen of en wanneer je hulp van de thuiszorg in moet schakelen. Om hier wat duidelijkheid in te verschaffen delen Anouk en Milou de nodige informatie.

Ook mantelzorgers
Anouk en Milou zullen vertellen wat de thuiszorg voor zowel de patiënt als de mantelzorger kunnen betekenen. Ze leggen uit hoe patiënten en/of mantelzorgers contact op kunnen nemen, wat zij doen en wie de rekening betaalt.

Meer informatie
Voor informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Marisca Hutten via 06-38071121 of info@parkinsoncafenijverdal.nl.

Iedereen is dinsdag 21 mei vanaf 14.15 van harte welkom bij SV De Zweef aan de Koersendijk 25. Dit Parkinson Café is zoals altijd toegankelijk voor iedereen uit de omgeving van Almelo, Nijverdal, Wierden, Holten-Rijssen, Markelo, Vriezeveen, Den Ham e.o.

Meer berichten