Een van de mooie wagens die vorig jaar te bewonderen was tijdens de Oldtimermeeting.
Een van de mooie wagens die vorig jaar te bewonderen was tijdens de Oldtimermeeting. (Foto: )

Klassieke auto's op Nijverdal

Nijverdal - De liefde voor klassieke auto's laait weer op. Het aantal oldtimers op de Nederlandse wegen stijgt. Zondag 19 mei kunnen liefhebbers zich weer vergapen aan al die prachtige auto's van weleer tijdens de grootste Old- & Youngtimer meeting in Oost Nederland.

In navolging van het grote succes in voorgaande jaren organiseert Op Naar Nijverdal in samenwerking met de ASVH (Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn) ook dit jaar weer de grote Old- & Youngtimer meeting. Een unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto's te bewonderen. Met dit jaar een nog groter aanbod klassieke auto's, trucks en brommers/motoren.

Onderdelenmarkt
De onderdelenmarkt bleek vorig jaar een groot succes, daarom krijgt deze markt ook dit jaar zijn plek op het grote marktplein dat ruimte biedt aan diverse standhouders en handelaren voor alles op het gebied van oldtimers.

Familiedag
De Oldtimermeeting richt zich niet alleen op liefhebbers van klassiekers, maar is een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers zorgen diverse kinderattracties, muziek en verschillende Food Trucks, samen met de plaatselijke horeca, voor veel gezelligheid en de innerlijke mens. Daarnaast zijn deze zondag de winkels open, zodat er met recht gezegd kan worden dat dit evenement het leukste uitje voor het hele gezin is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden