Roos is erg enthousiast over haar werk als ambassadeur voor de stichting Opkikker. Ze hoopt met haar acties veel geld in te zamelen.
Roos is erg enthousiast over haar werk als ambassadeur voor de stichting Opkikker. Ze hoopt met haar acties veel geld in te zamelen. (Foto: )

Roos zoekt veel oude mobieltjes

Nijverdal - Sinds 2 jaar is Roos Evers (10) uit Nijverdal kindambassadeur van Stichting Opkikker. Deze stichting organiseert opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind om de dagelijkse beslommeringen rondom de ziekte even te vergeten.

Als kind ambassadeur vertegenwoordigt ze de Stichting Opkikker. Omdat ze zelf erg ziek is geweest, weet zij als geen ander hoe leuk het is om een Opkikkerdag te krijgen. "Je vergeet gewoon even dat je ziek bent en dat gun ik alle zieke kinderen," zegt Roos.

Verschillende acties
Door het opzetten van verschillende acties zamelt Roos geld in voor de stichting. Het inzamelen van oude mobieltjes is er daar één van en een doorlopende actie. Ze hoopt dat veel mensen haar berichten lezen en delen en dat ze zo veel oude mobieltjes binnen krijgt. Roos helpen zoveel mogelijk mobieltjes in te zamelen is fantastisch! Kijk op www.facebook.com/roosevers09/ voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden