Foto:

Huldiging jubilaris Egbert

Hellendoorn - Tijdens de ledenvergadering van Chr. Gemengde Zangvereniging Looft den Heer te Hellendoorn werd jubilaris Egbert Jansen in het zonnetje gezet. Egbert is al veertig jaar lid van het koor en zingt zijn tenorpartijen nog steeds met veel plezier mee. Hij is een actief lid van de vereniging. Zo was hij al twee bestuurstermijnen voorzitter. Ook zijn vrouw, Jenny, was jarenlang lid van het koor en hun twee dochters en zoon zijn vaak te horen als gastzangers tijdens de concerten van Looft den Heer. Je kunt dus wel zeggen dat het zingen echt in de familie zit. Egbert kreeg een oorkonde aangeboden en de gouden draagspeld met een prachtige bos bloemen. Ook werd hij toegezongen door bestuur en leden met een speciaal voor hem gemaakt lied.

Eigen jubileum
Het koor Looft den Heer viert zelf dit jaar haar 90-jarig jubileum. Op 16 mei is er een uitstapje gepland voor de leden en hun partners en op zaterdag 30 november is het jubileumconcert. Hier zal het koor werken zingen die door de jaren heen ten gehore zijn gebracht. Sopraankoor 'In Leatitia' verleent tijdens dit jubileumconcert met veel plezier haar medewerking.

Nieuwe leden
Het koor kan altijd versterking gebruiken. Mensen die belangstelling hebben om mee te zingen zijn welkom tijdens repetities om sfeer te proeven. Deze zijn elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Leerkamer.

www.ldhhellendoorn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden