Jan brengt lente: eten met gemak

Nijverdal - Jan Dijsselhof is inmiddels al weer drie jaar werkzaam als franchisenemer bij 'Eten met gemak' en een graag geziene ondernemer, die de mensen met lekker eten een glimlach bezorgt. De maaltijdservice heeft zich inmiddels als een olievlek verspreid over Nederland. In centraal Overijssel, in onder meer Hellendoorn en Nijverdal levert Jan maaltijden aan huis bij mensen, die het ontbreekt aan tijd of mogelijkheden om dagelijks gezond en lekker te eten.
Tijdens de bezorging van de wekelijkse maaltijden is er altijd tijd voor een praatje met de mensen, die dat als zeer prettig ervaren. Waar nodig plaatst hij de maaltijden in de koelkast en helpt hij de mensen met het invullen van de menulijsten.
Veelal zijn de afnemers ouderen, maar er zijn ook bouwvakkers, alleenstaanden en tweeverdieners die hem weten te vinden. Sportkantines willen tegenwoordig een gezonder klimaat na afloop van de wedstrijden, waardoor hij daar in beeld komt. Veelal bezorgt hij hier pastamaaltijden of een heerlijk stamppotje.
De koelverse maaltijden worden dagelijks vers bereid en de klanten kunnen de maaltijden naar wens samenstellen. Elke week bieden ze nieuwe menu's en heeft de klant de keus uit 35 gerechten met altijd vlees-, vis- en pastagerechten. Ook samengestelde menu's zijn voorradig, vegetarische maaltijden en zelfs speciale maaltijden voor diverse diëten biedt hij aan.
Wie nieuwsgierig is geworden kan een Proefbox van drie maaltijden bestellen voor 14,95, via 0548 820900 of jan@etenmetgemak.nl. Tijdens de aflevering maken we kennis en krijgt u informatie over de menulijsten en mogelijkheden om te bestellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden