Een spetterend optreden van vorig jaar wordt over een paar weken zeker overtroffen, met de geweldige line-up van dit jaar.
Een spetterend optreden van vorig jaar wordt over een paar weken zeker overtroffen, met de geweldige line-up van dit jaar. (Foto: Bart Heemskerk)

Enge Bos Podium keert eenmalig terug voor 25e editie Dauwpop

Hellendoorn - Húúúúú ik ga wel naar het Enge Bos! Deze gevleugelde uitspraak schalde al enige jaren niet meer over het terrein van Dauwpop, maar voor het 25-jarige jubileum keert een van de meest besproken area's uit de roemruchte historie eenmalig terug: het Enge Bos!

Het belooft weer griezelig gezellig te worden met een line-up waar niemand bang voor hoeft te zijn. Niemand minder dan levende legende George Baker pakt zijn little green bag vol met paloma blancas om ze vrij te laten in het bos. Plork en de Aannemers verbouwen het podium met hun aanstekelijke mix van serieuze hits en onbenullige gekkigheid. DJ Maus ontwijkt de uilen van Minerva (of Meneer de Uil) en andere roofvogels om een te gekke set te draaien en Rabel Radio laat de bezoekers zonder angst zo hard dansen dat de bomen vanzelf ontworteld worden (vandaar deze eenmalige terugkeer, hierna is er geen bos meer over).

Karaoke
Dit jaar introduceert Dauwpop, naast de terugkeer van het Enge Bos, een nieuwe area. Ze heten iedereen van harte welkom bij Karaokebar Xing Mei. Hier zing je ongegeneerd mee met alle hits, samen met je vrienden en vriendinnen.

Down The Glory Hole
Daarnaast maakte Dauwpop onlangs de hele line-up voor het Down The Glory Hole stage bekend. Los gaan doe je ouderwets in je favoriete, donkere Glory Hole. Dit jaar met onder andere de dames van De Ruige Ritas, Volcano Boys, Dave Grohl The Topless DJs, Bella Hay en Mauro van Candy Says en E-Star.

Kaartverkoop
Wie nog zeker wil zijn van een plaats bij een van de te gekke stages, doet er goed aan snel een kaart te kopen. Het festival gaat namelijk heel hard met de kaartverkoop. Inmiddels is al ruim driekwart van de tickets voor deze 25e editie verkocht. Wil je graag met je kinderen gaan en heb je nog geen kaarten, dan heb je bijvoorbeeld al pech, want de kindertickets zijn compleet uitverkocht!

Kijk voor meer informatie en tickets op www.dauwpop.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden