Bij de Wereldwinkel verkopen ze veel kleurrijke, fairtrade, producten en ze zoeken iemand die dit mooi kan etaleren.
Bij de Wereldwinkel verkopen ze veel kleurrijke, fairtrade, producten en ze zoeken iemand die dit mooi kan etaleren. (Foto: )

Vrijwilligersvacatures bij de Wereldwinkel

Nijverdal - De Wereldwinkel verkoopt prachtige eigentijdse cadeauartikelen van hoge kwaliteit. Alle producenten krijgen een eerlijke prijs voor hun producten en worden gesteund in hun bedrijfsvoering op lange termijn. 'Eerlijke handel' noemen ze dat: Fairtrade!
Ze verkopen onder andere kunstnijverheid, servies, woonaccessoires, modeartikelen en foodartikelen.

Voor de Wereldwinkel in Nijverdal is HellendoornDoet! op zoek naar een creatieve etaleur (m/v) die de etalage op een aansprekende manier wil aankleden. Het liefst passend bij de seizoenen en feesten. Je werkt hierbij samen met twee andere etaleurs.

Verkoopmedewerkers
Overigens kan de Wereldwinkel ook enthousiaste verkoopmedewerkers gebruiken. Houd jij van aanpakken en zorg jij dat de klanten tevreden en met een goed gevoel de Wereldwinkel verlaten? Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker of verkoopster in een winkel? Word dan verkoopmedewerker bij de Wereldwinkel. Een gezellig en hecht team staat te popelen om kennis met jou te maken!
Meer informatie staat op www.hellendoorndoet.nl. Aanmelden kan via hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl, 0548-638800 of persoonlijk aan de balie (gedurende de openingstijden).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden