De leden van toneelvereniging Daarlerveen zijn er helemaal klaar voor en kunnen niet wachten tot ze iedereen hun nieuwe voorstelling, waar ze hard aan gewerkt hebben, mogen laten zien.
De leden van toneelvereniging Daarlerveen zijn er helemaal klaar voor en kunnen niet wachten tot ze iedereen hun nieuwe voorstelling, waar ze hard aan gewerkt hebben, mogen laten zien. (Foto: )

Nieuwe voorstelling klaar

Daarlerveen - Na maanden brainstormen, schrijven en oefenen is het dan zover: de nieuwe voorstelling van toneelvereniging Daarlerveen is klaar. Bergen ideeën, liedjes en sketchjes terugbrengen naar één voorstelling, dat is nogal een uitdaging. Maar het is ze weer gelukt. Op 10 en 11 mei kunnen bezoekers genieten van een gezellige bonte avond voor jong en oud.
Het wordt een avond vol variatie, humor en gezelligheid. Ze nodigen iedereen dan ook van harte uit hierbij aanwezig te zijn, in Kulturhus 't Trefpunt. De voorstelling begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in 't Trefpunt en 's avonds aan de zaal (als ze dan nog niet uitverkocht zijn). De toneelvereniging werd na 15 jaar slaap in 2016 weer wakker geschud en verzorgt sindsdien elk jaar een prachtige voorstelling. Nieuwe leden kunnen ze nog goed gebruiken... Kijk voor meer informatie op www.trefpuntdaarlerveen.nl/toneel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden