Splash Carwash zorgt niet alleen voor schone auto's, ze hebben ook oog voor hun medemens. Zaterdag 20 april steunen ze de crowdfund actie van Roy.
Splash Carwash zorgt niet alleen voor schone auto's, ze hebben ook oog voor hun medemens. Zaterdag 20 april steunen ze de crowdfund actie van Roy. (Foto: )

Splash Carwash komt in actie voor behandeling Roy Scholten

Nijverdal - Regelmatig organiseren ze bij Splash Carwash kortingsacties of steunen ze het lokale verenigingsleven. Dat vinden ze belangrijk en zo is het zaterdag 20 april weer tijd voor actie. Twee acties zelfs!

In samenwerking met Twents Volksblad en Tubantia krijgt elke bezoeker van de wasstraat een gratis zaterdagkrant. Dat is gegarandeerd genoeg leesplezier voor het hele paasweekend (op = op).

Crowdfund actie
Daarnaast gaat Splash Carwash Roy Scholten ondersteunen met zijn crowdfund actie. Door een ongeluk op z'n werk zit hij in een rolstoel. Een operatie in Zwitserland kan er voor zorgen dat hij toch weer kan lopen. Maar daar is veel geld voor nodig, vandaar de crowdfund actie. Met diverse acties heeft Roy inmiddels ruim 30.000 euro opgehaald van de 80.000 die hij nodig heeft. Splash Carwash doneert zaterdag 20 april 3 euro van iedere wasbeurt op wasprogramma 1 aan Roy. "Wij steunen deze actie graag, omdat Roy zich altijd volop heeft ingezet voor verschillende verenigingen en dat nog steeds doet. We hopen dan ook dat veel mensen die dag hun auto komen wassen, zodat wij een flinke bijdrage kunnen leveren."

Auto in goede conditie
Een schone, glanzende auto ziet er gewoon mooier uit. Maar een regelmatige wasbeurt ook hoort bij het noodzakelijke onderhoud van je auto. Het houdt de autolak en andere onderdelen aan de buitenkant in goede conditie. En het zorgt voor extra bescherming tegen roest en krassen.

Professionele wasstraat
Splash Carwash is de grootste en meest professionele autowasstraat van Nijverdal en omgeving. Zij werken met de modernste apparatuur en de beste reinigingsproducten. De kwalitatief hoogwaardige textielborstels garanderen een veilige en glanzende reiniging van je auto of bestelbus. En uiteraard kun je in hun wasstraat rekenen op persoonlijke en vakkundige service.

In de wasstraat kun je kiezen uit vier programma's. Alle vier een goede basis met intensieve voorwas, velgenreiniging, hoge drukreiniging, textielwas en drogen. De programma's 2 en 3 zijn uitgebreid met wax en bodemreiniging en bij programma 1 komt daar nog Splash Polish bij.

Korting
Met de Splashpas was je je auto altijd met korting. Deze vraag je via de website (splashwash.nl) aan krijg je per post toegestuurd. Na het opwaarderen bij de wasstraat of vanuit huis met iDeal krijg je met de Splashpas meteen korting op de programma's 1, 2 of 3.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden