Matthijs vertelt wat hem zo fascineert aan de sportwereld en de media en over zijn eigen achtergrond.
Matthijs vertelt wat hem zo fascineert aan de sportwereld en de media en over zijn eigen achtergrond. (Foto: )

Matthijs ter Avest vertelt aan Wil wat hem bezielt

Nijverdal - Voormalig HOi collega Matthijs ter Avest zit 19 april aan tafel bij Wil de Bruine in het programma 'Wat Bezielt Je'. Hierin vertellen bekende en minder bekende mensen over hun leven, hun passie, hun intenties, hun inspiratie.

De camera is een passie van ter Avest. Matthijs was al jong radio en televisie presentator. Samen met Leonie Jansen, Stef Blikman en Manon Hallink maakte hij het programma Cultuur Cultuur voor de voorloper van HOi: de LOH. Jarenlang was hij actief als sportpresentator bij HOi. Op dit moment is hij actief op social media samen met Marcel Manenschijn in Live in Nijverdal en werkt hij ook voor FC Twente Radio. Sinds 3 jaar is hij sportcommentator bij RTL 7, waar hij Truck en Tractorpulling presenteert.

Sportwereld en media
In 'Wat Bezielt Je' vertelt Ter Avest over het wereldje van de sport en media en zijn fascinatie voor de sport. Verder gaat hij in op zijn achtergrond. 40 Jaar geleden werd hij geboren in Bogota, Colombia. Acht maanden later kwam hij als adoptiekind terecht in het Nijverdalse gezin Ter Avest, waar hij opgroeide met zijn Nederlandse broer en zus. In middels is hij zelf vader en gezinsman pur sang.

Uitzending
'Wat Bezielt Je' wordt uitgezonden na HOi Centraal, rond 19.30 uur, en is het hele paasweekend te bekijken op de halve uren (19.30, 20.30, enz.), via de livestream op www.hoimedia.com en via uitzending gemist.

www.hoimedia.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden