Vrijwilligers zijn druk bezig de ongeveer 650 paasbroden en kaarten in te pakken.
Vrijwilligers zijn druk bezig de ongeveer 650 paasbroden en kaarten in te pakken. (Foto: )

Paasgroetactie Raad van Kerken

Nijverdal - Pasen, het feest van de hoop, is voor de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn een belangrijk moment om aandacht te vragen voor een groot aantal gezinnen en alleenstaanden die, om allerlei redenen, leven in moeilijke omstandigheden. Uit bewogenheid met deze mensen en als steuntje in de rug is door de Raad besloten dit jaar opnieuw in de gemeente Hellendoorn een 'Paasgroetactie' te organiseren.
De paasgroet van de Raad van Kerken bestaat uit een paasbrood en een wenskaart. De benodigde ongeveer 650 paasgroeten worden vanuit de Leerkamer in Hellendoorn, met de hulp van een groot aantal vrijwilligers, enkele dagen vóór Pasen (vanaf woensdagavond 17 april, 18.00 uur) bezorgd op de diverse adressen. In de meeste gevallen gaat het om adressen, waar tijdens de 'Kerstpakkettenactie voor de Minima', een kerstpakket is bezorgd.
Plaatselijke Diaconie- en Caritasinstellingen, Trefpunt Minima, Maatschappelijk Werk, Vluchtelingenwerk en de stichtingen Hulpfonds, 'Boom' en de Voedselbank Hellendoorn ondersteunen de Raad van Kerken actief bij deze actie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden