Parkinson Café Nijverdal bestaat 5 jaar

Hellendoorn - Bij Hippisch Centrum Reggehoeve, Katenhorstweg 4a wordt 16 april het 5 jarig bestaan gevierd van 'ons' Parkinson Café. Vijf jaar geleden vertelde toenmalig wethouder Johan Coes, in het eerste Parkinson Café Nijverdal, een en ander over de WMO. Inmiddels zijn veel onderwerpen behandeld en er zijn veel gastsprekers geweest. We hebben een vaste groep bezoekers die iedere maand aanwezig is en een groep die komt als het onderwerp hen aanspreekt. Met beide bezoekers zijn we erg blij. Van een aantal bezoekers hebben we inmiddels afscheid moeten nemen, maar we hebben ook weer nieuwe bezoekers mogen verwelkomen. We hopen dat we u de komende jaren nog mogen begroeten om u gelegenheid te geven om met andere patiënten, partners en mantelzorgers in contact te komen en ervaringen uit te wisselen en om u van goede informatie te kunnen voorzien. 
Hippisch Centrum Reggehoeve biedt ons op 16 april gelegenheid om een gezellige middag te organiseren in het Koffie-&Theehuys waarbij de koffie en thee met iets lekkers ons aangeboden wordt. Tevens wordt er een rondleiding door de manege gegeven. Het verdere programma blijft een verrassing. Dit is een deal die we hebben gesloten op de Beursvloer.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Marisca Hutten 06-38071121 of info@parkinsoncafenijverdal.nl. U bent vanaf 14.15 van harte welkom. Dit Parkinson Café is voor iedereen uit de omgeving van Almelo, Nijverdal, Wierden, Holten-Rijssen, Markelo, Vriezeveen, Den Ham e.o.

Meer berichten