Natuurfotografen exposeren in het 'Het Ravijn- zwem-sport-zorg'

Nijverdal - In de maanden april en mei kunt u genieten van een twintigtal natuurfoto's, die hangen in de hal van het 'Het Ravijn-zwem-sport-zorg'. De foto's zijn gemaakt door leden van de fotowerkgroep Hellendoorn – Nijverdal. Deze werkgroep is een onderdeel van de plaatselijke afdeling van het IVN, het Instituut voor Natuureducatie en duurzaamheid. 
Het thema is 'Spring de lente in'. Met dit thema leggen we de nadruk op het voorjaar met alle vrolijkheid en kleur die daarbij hoort. De vreugdesprong van een koe bij de eerste weidegang, is daar een mooi voorbeeld van. Verder zijn er foto's van kleurrijke landschappen, voorjaarsbloemen, vogels en insecten. 

De foto's hangen in de grote ontvangsthal en zijn te bekijken tot vrijdag 31 mei, gedurende de openingstijden van het zwembad. De toegang is gratis.  
Voor u een fijne gelegenheid te genieten van de mooie natuur en nader kennis te maken met het werk van de IVN fotowerkgroep. We hebben op dit moment 18 leden die samen hun hobby op een hoger peil brengen. Voor praktijklocaties bezoeken we meestal terreinen in de nabije omgeving. Als u meer informatie wilt en/of lid wilt worden, neem dan contact op met Ton Kappert, tel. 0548-610237 of Jaap de Beer tel. 0548-612643.
 

Meer berichten