De balie van Stichting De Welle waar geïnteresseerde vrijwilligers zich kunnen melden.
De balie van Stichting De Welle waar geïnteresseerde vrijwilligers zich kunnen melden. (Foto: )

Vrijwilligersvacatures bij Stichting De Instuif

Nijverdal - Stichting De Instuif is een vrijwilligersorganisatie die activiteiten organiseert voor mensen met een (verstandelijke) beperking uit Nijverdal en omgeving. Bij deze dynamische en gezellige organisatie staan momenteel twee vacatures uit.

De Instuif zoekt mensen die willen meehelpen op dansavonden voor mensen met een verstandelijke beperking. Het inschenken van drinken, een spelletje doen, gesprekken voeren en indien mogelijk mee dansen. Deze avond vindt één keer in de 14 dagen op een vrijdagavond plaats, van 19.00 tot 22.30 uur. Als het je leuk lijkt je in te zetten om een gezellige avond voor de deelnemers te verzorgen, je (stijl)dansen leuk vindt en kunt omgaan met de doelgroep, zoeken zij jou!

Begeleiden activiteiten
Ook zoeken ze extra handen voor het begeleiden van een groep mensen bij diverse activiteiten zoals zwemmen, bowlen, excursies of creatieve activiteiten. Je hebt een positieve insteek om voor een leuke avond te zorgen. Je bent enthousiast en vrolijk.

Informatie en aanmelden
Wie meer informatie wil of zich gelijk wil aanmelden kan terecht bij HellendoornDoet! De medewerkers vertellen met plezier meer over de vacatures.

Meer berichten