De ingang van Stichting De Welle, aan de achterkant van het Huis voor Cultuur en Bestuur.
De ingang van Stichting De Welle, aan de achterkant van het Huis voor Cultuur en Bestuur. (Foto: )

Stichting De Welle heeft nieuwe openingstijden

Nijverdal - Stichting De Welle, gevestigd aan de achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur, heeft vanaf 8 april de openingstijden gewijzigd. Zo kunnen ze iedereen nog beter van dienst zijn.

Elke ochtend, van maandag tot en met vrijdag, staan medewerkers van De Welle persoonlijk klaar om bezoekers te woord te staan. Iedereen die een vraag heeft op het gebied van personenalarmering, maaltijden, vrijwilligerswerk of andere zaken van De Welle, kan tussen 9.00 en 12.30 uur zonder afspraak bij de balie binnenlopen. 's Middags werken ze uitsluitend op afspraak. Zo kunnen ze alle tijd nemen om met mensen in gesprek te gaan. Een afspraak voor een gesprek kan ingepland worden bij hun receptioniste aan de balie of via telefoonnummer 0548-638810. Voor een gesprek met een specifieke medewerker van Stichting De Welle is het in het bijzonder aan te raden een afspraak te maken.

Meer informatie
Verdere informatie over en contactinformatie van Stichting De Welle is te vinden op hun website. Alle vrijwilligersvacatures zijn te vinden op www.hellendoorndoet.nl.

www.stichtingdewelle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden