De dames van Het Schaartje en Schoonheidssalon Haarle zijn helemaal klaar voor de inloop op woensdag 17 april.
De dames van Het Schaartje en Schoonheidssalon Haarle zijn helemaal klaar voor de inloop op woensdag 17 april. (Foto: )

Beleefavond vol oppeppers voor haar en schoonheid in Haarle

Haarle - Wie een oppepper kan gebruiken, doet er goed aan om op woensdagavond 17 april binnen te lopen bij haarmode Het Schaartje en Schoonheidssalon Haarle. Daar is dan van 19 tot 21 uur een beleefavond, voor alle liefhebbers van beauty en wellness.

De aanwezigen krijgen gratis proefproducten, huid-, haar- en pedicureadvies en kortingsbonnen voor behandelingen. Het Schaartje en Schoonheidssalon Haarle zijn al 29 jaar een begrip in de omgeving en bieden behandelingen op het gebied van huid, haar en pedicure. Er zijn ook vestigingen in Ommen, Holten en Luttenberg. De afgelopen maanden is de locatie aan de Kerkweg 12a in Haarle verbouwd. Het resultaat is meer privacy en rust tijdens de behandelingen én een nieuwe wellness-attractie: Wasstudio De Oppepper.

Dit is een afgeschermde ruimte in de kapsalon, waar je onder het genot van een stoelmassage in alle rust en stilte een moment voor jezelf beleeft. De wellnessruimte is voor je humeur en ontspanning een ware oppepper, maar ook voor je haar zijn er diverse oppeppende behandelingen te boeken.

Meer privacy
"Druk was het altijd al bij ons", zegt eigenaresse Gerdien Klein Horsman. "Maar door die gezellige drukte was het in Haarle soms ook rumoerig. Met de verbouwing hebben we de ruimtes opnieuw ingedeeld. Dat levert een hoop rust op voor de wellnessbehandelingen, zoals die bij de schoonheidsspecialiste en Wasstudio De Oppepper." Geregeld kiezen klanten voor een behandeling van top tot teen. En omdat steeds meer mensen er een uitstapje van maken voor twee personen, zijn nu ook duo-behandelingen mogelijk in de schoonheidssalon.

Gratis proefproducten
Tijdens de Beleefavond op woensdagavond 17 april kunnen aanwezigen een route door het vernieuwde pand volgen en hun vragen over huid-, haar- en voetverzorging stellen aan de professionals. Ook kun je gratis testers van huidcrèmes en haarmaskers laten maken, om thuis te proberen. Wie aan het eind van de avond de zaak verlaat, krijgt een goed gevulde goodiebag mee, met onder andere kortingsbonnen..

Meer berichten