Kickboksvereniging Mu Thay houdt zelfs wel een trainingen in de frisse buitenlucht.
Kickboksvereniging Mu Thay houdt zelfs wel een trainingen in de frisse buitenlucht. (Foto: )

Kickboksvereniging Mu Thay Nijverdal viert 10-jarig jubileum

Nijverdal - Kickboks vereniging Mu Thay viert dit jaar alweer haar 10-jarig jubileum. Kickboksen is een oude vechtsport die al eeuwen in Thailand beoefend wordt. Speciaal voor het jubileum opent Mu Thay Nijverdal de hele maand april haar deuren voor iedereen die graag wil werken aan conditie- en krachttraining. Naast kickboks lessen biedt Mu Thay namelijk nog meer soorten sporttrainingen aan.

Kickboksen is voor zowel kids als jongeren en ouderen. Deze vechtsport is van origine een zelfverdedigingssport waarbij je werkt aan de opbouw van kracht en conditie. Daarnaast is kickboksen goed voor de motoriek, het zelfvertrouwen, ontwikkeling van cognitief vermogen en oog-hand coördinatie. Andere aspecten die aan de orde komen zijn leren omgaan met winnen en verliezen, assertiever worden en omgaan met regels en disciplines.

FITKICK
Uniek in Nijverdal zijn de nieuwe FITKICK lessen van Mu Thay. FITKICK is een uurtje lekker sporten vol met conditie- en krachttraining, gecombineerd met een korte basistraining kickboksen. De les is geschikt voor jong en oud, iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen en kickboks ervaring is totaal niet nodig. In een gezellige en ongedwongen sfeer werk je aan je conditie en elke week worden alle spiergroepen behandeld. Vervolgens gaan we lekker stoom afblazen met de basis kickboks technieken. Zeer geschikt als ondersteuning bij bijvoorbeeld hardlopen, boksen of voor iedereen die graag fitter wil worden.

Jubileumactie
Jerry Grobben, hoofdtrainer van Mu Thay, wil in de jubileummaand april alle geïnteresseerden graag gratis kennis laten maken met de Kickboks en FITKICK lessen. Speciaal voor het 10-jarig jubileum kan iedereen vrijblijvend vier lessen gratis uitproberen. De kickbokslessen vinden plaats op dinsdagavond in de Twijn van 16.00 tot 20.00 uur, waarbij er verschillende lessen voor kinderen, volwassen, beginners en gevorderden worden aangeboden. De FITKICK lessen worden op woensdagochtend om 9.00 uur in De Brug aangeboden en op donderdagavond om 19.00 uur in wijkgebouw De Vleugel. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom en kom gewoon gezellig langs.

Informatie
Wie nieuwsgierig is geworden en graag meer informatie wil, kan bellen naar 06 – 48108261 of kijken op de Facebook pagina Mu Thay Nijverdal. Of een kijkje nemen tijdens de trainingsuren. Dan zie je met eigen ogen of het wat voor jou is.

Meer berichten