Wandeling voor mensen die hoog sensitief zijn

Nijverdal - Hetty Nijmeijer van In-Tens Consultancy houdt op vrijdag 12 april een voorjaarswandeling voor hoog sensitieve mensen. De wandeling start om 15.00 uur vanaf zorgcentrum De Hoge Es (bij het Grand Café, Duivenbreeweg 24a) en duurt ongeveer een uur. HSP'ers, mensen die hoogsensitief zijn, die het leuk vinden mee te wandelen en in een ongedwongen sfeer andere hoog sensitieve mensen te ontmoeten zijn van harte welkom.
Elk seizoen organiseert Hetty een wandeling, waarvan de deelname helemaal vrijblijvend is. Het gaat erom lekker te wandelen met andere mensen die begrijpen wat het is om hoogsensitief te zijn. Na de wandeling is er gelegenheid binnen te genieten van een kopje koffie of thee met lekkernijen en nog wat verder te praten. Voor een bijdrage in de kosten vraagt ze 5 euro.

Praktijk
Hetty heeft In-Tens Consultancy opgericht, omdat ze gelooft in een praktische begeleiding van mensen die weer in balans willen komen. In haar praktijk heeft ze niet alleen te maken met hoogsensitieve mensen, ze werkt ook met mensen die vragen hebben over hun loopbaan of die te maken hebben met een trauma.
Meer informatie en opgave gaat via Hetty Nijmeijer, hetty@balans-coaching.nl of telefonisch op 06-42471033.

Meer berichten