De tulpenvelden in de Noordoostpolder liggen er weer prachtig bij en zijn klaar voor de Tulpenfestivalroute.
De tulpenvelden in de Noordoostpolder liggen er weer prachtig bij en zijn klaar voor de Tulpenfestivalroute. (Foto: )

Ga mee op pad met de MooiMeegenomenBus

Nijverdal - In april gaat de Mooi Meegenomen bus van Stichting de Welle weer rijden voor het maken van leuke uitstapjes. De bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en het leuk vindt daarbij andere mensen te ontmoeten.

De vrijwilligers van de Mooi Meegenomen bus bieden graag de helpende hand. In april staan onder andere de volgende uitjes op het programma:
16 en 30 april 'Proef': Samen eten in 'De Cirkel' in combinatie met 'Nijverdal op'. Deelnemers genieten van een heerlijk driegangenmenu en gaan boodschappen doen. Dit alles voor de speciale maandprijs van 10 euro per persoon per keer. Na het boodschappen doen is er tijd voor koffiedrinken.

Op dinsdag 9 en 23 april worden de dagelijkse boodschappen in Hellendoorn gedaan, waarbij er een heerlijke lunch door AH wordt aangeboden.

En dan is er op 11 april een bezoek aan Intratuin Deventer, 17 april de paasviering van de Zonnebloem Nijverdal en 24 april de Tulpenfestivalroute Noordoostpolder.

Voor al deze activiteiten kunnen deelnemers zich nu aanmelden, via HellendoornDoet! Wie het complete programma voor februari wil ontvangen kan hier gerust naar vragen bij de balie van Hellendoorndoet!

Meer berichten