Jaarvergadering van de KBO

Nijverdal - De KBO Hellendoorn-Nijverdal houdt op 11 april haar jaarvergadering. In deze vergadering worden de jaarstukken zoals het financieel verslag, de begroting en het jaarverslag behandeld evenals lopende zaken. Belangstellenden zijn hierbij uitgenodigd aanwezig te zijn.

Grote Bingo
Na deze jaarvergadering wordt de 'Grote Bingo' gehouden. Dit is een jaarlijks terugkerende activiteit als opluistering van de jaarvergadering. De kosten om mee te doen aan deze bingo zijn 7 euro per kaart. Er zijn prachtige prijzen te winnen.

Leden en niet-leden
Ze hopen dat veel leden en belangstellende niet-leden deze middag zullen bezoeken. De bijeenkomst vindt plaats in het clubgebouw van De Zweef, Koersendijk 25 en begint om 14.00 uur.

Meer informatie
Voor alle activiteiten van de KBO geldt dat iedereen welkom is, ook mensen die (nog) geen KBO lid zijn. Belangstellenden kunnen vrijblijvend komen kennismaken met de KBO. Als het bevalt kunnen ze lid worden en altijd aanwezig zijn op de ledenmiddagen en bij de activiteiten. Meer informatie over de KBO is te krijgen bij de voorzitter, Jan Woertman, op 0548-615361.

Meer berichten