Fietsclub trapt 'm weer an

NIJVERDAL - De eerste fietsdag van de fietsclub van Stichting De Welle is dit jaar op dinsdag 16 april. Een enthousiaste grote groep fietsers verzamelt zich om de week bij De Welle voor een nieuwe verrassende fietstocht in de omgeving. Elke even week (tot en met 17 september) kunnen liefhebbers zich aansluiten om mee te fietsen. De lengte van een fietstocht is ongeveer 25 tot 30 km en ze starten altijd om 9.30 uur bij De Welle in de Constantijnstraat, achterzijde Huis van Cultuur en Bestuur.

Koffiepauze
Halverwege lassen ze een koffiepauze in, veel deelnemers vinden dit al een leuk moment op zich. Ze proberen zoveel mogelijk rustige fietspaden te vinden en zoveel mogelijk de bekende knooppuntroutes te vermijden. Verder houden ze een snelheid van 15 km per uur aan, zodat ook deelnemers met een fiets zonder elektrische ondersteuning mee kunnen fietsen. En er voldoende tijd en adem overblijft om een praatje met andere deelnemers te maken.

Telefoonnummer
Alle deelnemers dienen een telefoonnummer van een familielid of een bekende bij zich te hebben, zodat daar in geval van nood contact mee opgenomen kan worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden