Niet de snelste, maar de allerleukste 'bunny' wint een prijs bij de bunnyrun voor het goede doel.
Niet de snelste, maar de allerleukste 'bunny' wint een prijs bij de bunnyrun voor het goede doel. (Foto: )

Wees er als de kippen bij: bunnyrun voor goed doel

Vanuit de Rotaryclub Hellendoorn Nijverdal e.o. gaan twee leden geld bij elkaar fietsen in Afrika. Dat vinden wij met z'n allen zo'n hartstikke mooi initiatief, dat wij er graag een bijdrage aan willen leveren.

Nijverdal - Daarom hebben wij de 'bunnyrun' in het leven geroepen en zaterdagmiddag 13 april gaat de eerste bunnyrun van start, bij de Wilgenwaerd. Het is een run waarbij FUN voorop staat. We gaan dan ook verkleed of geschminkt als paashaas. Leuk met oren of een staartje. Niet de snelste maar de leukste bunny wint een prijs.

Amref Flying Doctors

Met deze run halen we geld op voor Amref Flying Doctors. Zij werken aan een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Want wie gezond is, kan beter in zijn levensonderhoud voorzien en ontsnappen aan armoede.

Bunnyrun

De kids/ouderrun van 1,5 km start om 14.00 uur. Onderweg komen we de paashaas tegen en je mag finishen als je een paasei hebt gescoord bij de paashaas. Oh ja… er zijn een paar obstakels onderweg, dus neem je papa, mama, opa, oma, broertjes of zusjes mee om te helpen. Dan maken we er een gezellige dag van.

Om 15.00 uur start de 5 km. Ook hier zijn er obstakels onderweg en om het extra moeilijk te maken krijg je een rauw ei mee. In ruil voor dit hele ei, krijg je bij de finish een goodiebag.

Kinderen onder de 16 jaar betalen 5 euro en daarboven 10. Betalen doe je aan de start.

Meer berichten