Het Ensemble van het Nijverdals Mannenkoor treedt in april twee keer op met andere koren, waarbij ze diverse verrassende muzikale variaties zullen laten horen.
Het Ensemble van het Nijverdals Mannenkoor treedt in april twee keer op met andere koren, waarbij ze diverse verrassende muzikale variaties zullen laten horen. (Foto: Ensemble Nijverdals Mannenkoor)

Ensemble concert

Nijverdal - Sinds een aantal jaren heeft het Nijverdals Mannenkoor een ensemble in haar gelederen. Het vocaal ensemble bestaat uit 13 enthousiaste mannen en staat onder leiding van Willem Jan van Asselt. Eigentijdse muziek wisselen ze af met negro spirituals en niet te vergeten muziek uit de jaren 70 en 80.

Het Ensemble treedt regelmatig op samen met het Nijverdals Mannenkoor, maar timmert ook zelf aan de weg.

Op vrijdag 12 april zingen de mannen in Vriezenveen samen met het lokale vrouwenkoor Mille Colori. Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan de Schout Doddestraat 1, begint om 19.30 uur en de entree is 7 euro (inclusief koffie/thee).

Op zaterdag 13 april is het Ensemble te gast bij het groots Voorjaarsconcert van Shantykoor Die Regghe Sangers, in Het Centrum aan de Constantijnstraat 7a. De aanvang is 20.00 uur en de entree 10 euro.

In beide concerten zal het Ensemble veel verrassende muzikale variaties laten horen.

Meer berichten