Wordt een echte uitvinder bij ZINiN

Nijverdal - Hé jij daar, wil je nu nog steeds een oplossing voor zeurende ouders? Of ben je nog steeds op zoek naar een middeltje tegen stinkende spruitjes of lastige monsters onder je bed?  Dan zit je op woensdag 27 maart goed bij de ZINiN Bibliotheek in Hellendoorn, daar kun je leren hoe je een bijna briljante uitvinder kunt worden en bovenstaande akkefietjes oplost. 

Verzin je eigen 'bijna briljante' uitvinding
Kinderen gaan in deze workshop als echte uitvinders aan de slag om 'bijna briljante uitvindingen' te verzinnen. Ze verzinnen een oplossing voor zeurende ouders, stinkende spruitjes en vervelende monsters onder hun bed. Dat doen ze onder begeleiding van Saskia Pekelharing, die fantasie en creativiteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze leert de kinderen, naast hun fantasie en creativiteit te gebruiken, technische vaardigheden. Werken op ieders eigen niveau staat voorop. Kinderen maken tijdens de lessen illustraties,  waarvan ze zelfs niet eens wisten dat ze dat konden. Maar vooral is het leuk! Saskia Pekel, ook wel bekend onder de naam Pekeltje, is gediplomeerd BIK-docent: Kunstenaar In de Klas.

Aanmelden
Aanmelden moet wel even. Dat kan via www.zinin.com of www.zininbibliotheek.nl/agenda  en via  de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch mag ook: 0548 624 489. 
 

Meer berichten