Foto: Mike Rikken

Kroon op ons werk

Nijverdal - Na de Onderneming van het Jaarverkiezing van de Business Club Hellendoorn Nijverdal (BCHN) konden Jan, Betsie en Ian Olthof een feestje vieren. Zij werden met overweldigende meerderheid gekozen, zowel door de jury als door het publiek. "Dit is de kroon op 30 jaar werk. Nu kan ik met pensioen," was een eerste reactie van Jan Olthof. Zijn vrouw Betsie moet daar nog helemaal niet aan denken, zij heeft nog veel te veel plezier in haar werk.

Traditiegetrouw was ook de dertiende editie van de Onderneming van het Jaarverkiezing van de Business Club Hellendoorn Nijverdal een drukbezochte avond. In een bijna vol ZINiN Theater zagen de aanwezigen hoe Bie Olthof het felbegeerde beeldje in ontvangst mocht nemen. Voor het zover was, sprak voorzitter Joost Hekman namens de BCHN hun erkenning en waardering uit voor Joke Nijen-Klink. Zij heeft sinds de oprichting, nu 22 jaar geleden, alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden verricht en gefungeerd als webmaster. Joke vindt de tijd gekomen, haar aandacht op andere zaken te richten en nam een mooie bos bloemen en een cheque voor een weekend weg in ontvangst. "Ik heb het altijd met ontzettend veel plezier gedaan," zei ze.

Theaterzaken uit Enschede kletste het geheel aan elkaar en wist de genomineerden leuke uitspraken te ontlokken. Naast Bie Olthof waren ook Zeevishandel Zwaan en het Wijn & Whiskyhuis genomineerd. Jaco Zwaan verbaasde het publiek toen hij vertelde dat zijn bed nog steeds in Spakenburg staat. Martijn Alberts vindt dat iedereen minder, maar wel goede alcohol moet drinken.

Het was een gezellige avond, waar alle ondernemers nog lang bleven netwerken.

Meer berichten