Inloopochtend minima

NIJVERDAL - De derde inloopochtend voor de minima van 2019 vindt op dinsdag 19 maart plaats. De inloopochtend begint om 9.30 uur, duurt tot ongeveer 11.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deze inloopochtend zal er een creatieve uitdaging zijn. Wat dat is, blijft nog even een verrassing. Terwijl iedereen lekker creatief bezig is, zal er voldoende gelegenheid zijn bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Dit gebeurt uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. In verband met het inkopen van de benodigde materialen, is het van belang dat deelnemers zich opgeven voor deze ochtend.

Locatie
De inloopochtend wordt gehouden in de kelder van 'Het Spectrum', aan de Hendrik Wormserstraat 1 (ingang aan het Hendrik Wormserplein).

Opgeven
Iedereen die graag aanwezig wil zijn, kan zich voor vrijdag 15 maart aanmelden via trefpuntminima@hotmail.com of 06 - 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur).

Kinderen
Kinderen mogen vanzelfsprekend weer meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Ze moeten wel zelf wat speelgoed meenemen, want dat is niet aanwezig en ze kunnen ook niet echt met de creatieve activiteit meedoen.

Meer berichten