Richard Nijenkamp poseert trots voor het pand van Green Line met een van de producten die ze leveren.
Richard Nijenkamp poseert trots voor het pand van Green Line met een van de producten die ze leveren. (Foto: A. van Ipenburg)

Green-Line Kozijnen doet naam eer aan

door Annemieke van Ipenburg

Nijverdal - Richard Nijenkamp zit al bijna vijf jaar met zijn bedrijf Green Line op industrieterrein 't Lochter. Hij startte Green-Line B.V. in 2013. Nu het bereiken van hogere isolatiewaarden aan de orde van de dag is, wil hij zijn product eens meer onder de aandacht brengen.

"We hebben echt een mooi product," zegt Richard. "Door de driedubbele dichting gaat een huis zo een energielabel omhoog. De isolatiewaarde is een hot item nu." Driedubbele dichting, is dat met drie lagen glas? "Nee, nou ja, dat kan, maar dat bedoel ik niet. In de kozijnen zit een extra rubber waardoor we een driedubbele dichting realiseren."

Officieel dealer
"We zijn al jaren officieel Gealan dealer, hoewel dat de meeste mensen misschien niks zegt. Net als bij bijvoorbeeld auto's, zijn er verschillende merken kunststof kozijnen. Ze zijn pas met een nieuwe lijn gekomen, die een hardere toplaag heeft. Dat passen wij veel toe bij projectbouw zoals van woningcorporaties. Dat materiaal vergt nog minder onderhoud dan de andere kunststofkozijnen en dat is voor die organisaties heel fijn. En we kunnen kozijnen met houtnerfstructuur in veel RAL-kleuren leveren."

Showroom
"We hebben een volledig ingerichte showroom waar mensen het product kunnen bekijken en we kunnen ze zelfs de productie laten zien. We krijgen de profielen aangeleverd en daar maken we zelf complete kozijnen van, op maat, naar de wens van de klant."

Actie
"We hebben nu een speciale actie," gaat Richard verder. "We leveren bij elk kozijn gratis HR++ beglazing, bij bestellingen tot 31 mei. Veel eigenaren gaan bezig met onderhoud en verduurzaming van hun huis. Die mensen willen we een zetje in de rug geven."

Iedereen die de kozijnen met eigen ogen wil bekijken is welkom aan de Transportweg 8.

greenlinekozijnen.nl

Meer berichten