Wandelen en ledenmiddag van de KBO

Nijverdal - De KBO Nijverdal-Hellendoorn houdt op 12 maart weer een wandeltocht. De wandeltochten van de KBO zijn hooguit 7 kilometer lang. Ze vertrekken om 14.00 uur vanaf De Hoge Es en rond 13.30 staat de koffie klaar. Opgeven is niet nodig.

Ledenmiddag KBO
Op donderdag 14 maart is er een ledenmiddag van de KBO Nijverdal-Hellendoorn. Deze middag vertelt Cor Kolthof meer over het Noorderlicht. In 2011 heeft hij dat zelf met een groep van vijf personen ervaren. Cor is werkzaam bij de sterrenwacht in Nijverdal. Zijn verhaal duurt ongeveer een uur en hij geeft graag de gelegenheid tot het stellen van vragen. Het belooft een erg interessante middag te worden.

Na de lezing sluiten ze de middag af met een spelletje bingo. Belangstellenden zijn welkom in het Clubgebouw van De Zweef aan de Koersendijk. De middag begint om 14.00 uur.

Niet-leden
Voor alle activiteiten van de KBO geldt dat niet-leden ook van harte welkom zijn. Ze kunnen vrijblijvend komen kennismaken en wellicht smaakt dat dan naar meer. Meer informatie over de KBO is te krijgen bij de voorzitter, Jan Woertman, op 0548-615361.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden