Het team van HellendoornDoet! dat altijd vriendelijk op allerlei vragen van mensen antwoordt.
Het team van HellendoornDoet! dat altijd vriendelijk op allerlei vragen van mensen antwoordt. (Foto: Stichting De Welle)

HellendoornDoet! veel, voor allerlei mensen

Nijverdal - HellendoornDoet! is de frontoffice van Stichting De Welle waar alle vragen over vrijwilligerswerk samenkomen.

Mensen kunnen bij HellendoornDoet! terecht voor:
- Mooi Meegenomen: bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en die, om welke reden dan ook, wat meer de deur uit zou willen en het leuk vindt daarbij andere mensen te ontmoeten.
- Graag Gedaan: hulp die verleend wordt door vrijwilligers, bijvoorbeeld bezoek, vervoer naar het ziekenhuis, klussen in en om het huis, oppas, hulp bij de administratie, belasting, boodschappen en andere activiteiten. Tegen vergoeding van de gemaakte kosten.
- Vrijwilligersvacaturebank. Bent u op zoek naar vrijwilligers of wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken? De baliemedewerkers van HellendoornDoet! helpen u graag aan passend vrijwilligerswerk.
Vriendelijke medewerkers zitten van maandag tot en met donderdag, van 09.00 tot 12.00 uur, voor iedereen klaar om alle vragen te beantwoorden. Mensen kunnen hiervoor bellen met 0548-638800 of persoonlijk langskomen.

Meer berichten