Foto: De Zweef

De Zweef wint zeker en verdiend van TVC

Nijverdal/Tubbergen - Voor De Zweef was het zeker een doelpuntrijke wedstrijd met een verdiende overwinning (2-4). Gaf de trainer vorige week nog aan dat het de ploeg ontbrak aan scorend vermogen, tegen TVC'28 lieten de mannen van Antoon Wennemers zien dat ze wel degelijk het net kunnen vinden. De Zweef voetbalde goed en geconcentreerd. TVC gebruikte veel fysiek en was fel met veel overtredingen. Met lange ballen richting Dennie Hoogenkamp probeerde de ploeg uit Tubbergen scoringskansen te forceren, maar dat kwam niet echt uit de verf.

Toch gaf TVC niet op en dat was mooi voor het publiek. Vooral toen de ploeg tien minuten voor tijd een hoge voorzet bij de tweede paal vrij kon inkoppen en de stand 2-3 werd. Het was Nick Snellink die orde op zaken zetten. Bij een aanval op rechts kwam de bal via Ekuchu bij Jesper Middelkamp. Die speelde op Marco ten Dam, die zag dat de grensrechter de vlag in de lucht stak. De scheidsrechter stond boven op de situatie en oordeelde anders. Door voetballen dus.

De bal van Marco de diepte in op Nick Snellink was een mooie. Oog in oog met de keeper behield deze zijn kalmte, speelde de man uit en tikte de 2-4 binnen. Opschudding en ongeloof aan Tubbergse kant, maar de scheidsrechter liet zich niet vermurwen en de winst was binnen.

Meer berichten