Groot Lochter 'trapt'm weer aan' met leuk motorcafé

Nijverdal - In het Motorcafé Groot Lochter doet vrijdag 1 maart een enthousiast motorrijder verslag van zijn geweldige motortrip. In woord en beeld neemt hij de bezoekers mee door Duitsland, Oostenrijk en Italië. Beleef hoe het is om door de passen en dalen van de Alpen te rijden en geniet van het prachtige bochtenwerk. Om de beleving compleet te maken worden er heerlijke hapjes uit de eerdergenoemde landen geserveerd.

Bikers onder elkaar
De avond begint om 20.00 uur in wijkgebouw De Vleugel aan de Bachlaan 56a. Na het verslag is er voldoende tijd voor het uitwisselen van ervaringen en tips of gewoon gezellig nababbelen, met natuurlijk nog een hapje. De kosten zijn slechts 5 euro voor een gezellige avond met bikers onder elkaar.

Volgen
Wie op de hoogte wil blijven van de activiteiten of meer informatie wil, kan het Motorcafé volgen op facebook: Motorcafé Groot Lochter. Opgave voor het motorcafé kan bij Ferry Holtjer via holtjer@home.nl of 06 20 58 78 22. Wie zelf een trip met anderen wil delen kan dat hier ook melden.

Meer berichten