Michiel Broekmate vertelt openhartig over zijn leven en wat hem bezighoudt.
Michiel Broekmate vertelt openhartig over zijn leven en wat hem bezighoudt. (Foto: )

Wil praat met Michiel Broekmate

Nijverdal - Michiel Broekmate speelt vrijdag 15 februari de hoofdrol in HOi tv-programma 'Wat bezielt je' van Wil de Bruine. Deze jonge gast is met zijn 31 jaar een typisch voorbeeld van de generatie Einstein: de generatie die is opgegroeid in de digitale informatiemaatschappij. Volgens de boeken is deze generatie creatief, slim en snel, sociaal en collectivistisch. Hierin verschillen de dertigers van de generatie boven hen, de generatie X. Die zou meer individualistisch zijn en verwend.

Maatschappelijk betrokken
Michiel Broekmate vertelt wat maakt dat hij, naast zijn drukke bezigheden voor Aveleyn, waar hij mensen met een beperking begeleidt, actief is in de maatschappij, politiek, radio, en de Roparun. Wat drijft hem? Wie inspireert hem? Wie is zijn grote voorbeeld? Wat is de favoriete plek van deze geboren en getogen Hellendoorner? In de uitzending vertelt hij er openhartig over.

Uitzending
'Wat bezielt je' wordt op 15 februari omstreeks 19.30 uur uitgezonden na tv-nieuwsprogramma HOi Centraal. Het programma wordt het hele weekend herhaald op de halve oneven uren en is ook te bekijken via de livestream en Uitzending Gemist (www.hoimedia.com).
Het is een nieuw programma waarin Wil de Bruine bekende en minder bekende mensen uit de gemeente Hellendoorn spreekt over wat hen bezighoudt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden