BosKoken in Salland met avondwandeling


BosKoken is een beleving. Op pad door de natuur en dan koken met de ingrediënten die je onderweg vindt.
BosKoken is een beleving. Op pad door de natuur en dan koken met de ingrediënten die je onderweg vindt. (Foto: Staatsbosbeheer)

BosKoken in Salland met avondwandeling

Nijverdal/Holten - In samenwerking met BosLeven, Nanda Kraaneveld en Steven Dirven houdt Buitencentrum Sallandse Heuvelrug een fantastische workshop BosKoken in combinatie met een vroege avondwandeling.

Na een stevige, vroege avondwandeling door de glooiende heuvels van Salland met een gids van Staatsbosbeheer kom je terecht in een BosLeven-setting.

Beleving
BosKoken staat voor beleving. Met oeroude technieken kook je met dat wat de natuur je dit jaargetijde te bieden heeft. Een tipje van de sluier: iets met boomstammen en hakbijlen en een seizoenssoep bereid op houtvuur... Een culinaire beleving in de natuur. In groepjes worden de gerechten voorbereid, klaargemaakt en geserveerd op de Bostafel. Koffie, thee en/of verfrissende drankjes zijn inbegrepen.

Praktisch
BosKoken vindt plaats op zaterdag 16 februari, vanaf 16.00 uur bij de dagcamping in Holten. De kosten zijn 49,50 euro voor volwassenen en 22,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Aanmelden kan bij de balie Buiten Centrum, telefonisch 0548-612711 of op www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland.

Meer berichten